Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВчера забелязахме, че по бул.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВчера забелязахме, че по бул.
Коментари Харесай

Варненски полицаи: Установихме рекордно количество алкохол в кръвта на шофьор - 4,68 промила. Такова нещо не сме виждали

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Вчера забелязахме, че по бул. Цар Освободител криволичи един Фолкваген поло по платното. Извършвайки инспекция на лидера, излизайки от автомобила миришеше мощно на алкохол. Движенията му бяха некоординирани, подпираше се на колата си, с цел да резервира равновесие. 

Това разяснява един от полицаите от Варна - Стилият Стоянов, които през вчерашния ден спипаха водач да криволичи с колата си по бул., а дрегерът отчел рекордните 4,68 промила алкохол. 

Трудно му беше да разбере обстановката, неведнъж му обяснихме какво се случва и защо е спрян. Но всичко завърши с инспекцията, добави служителят на реда. 

За да има толкоз висок промил при инспекцията, би трябвало да е изпил най-малко едно 700-800 грама водка или различен твръд алкохол, уточни различен служител на реда, като посочи, че въпреки всичко това е субективна оценка.

На техническо средство на територията на област Варна това е най-голямото количество алкохол, засечено досега, уточни различен служител на реда.

Към момента е формирано наказателно произвеждане против лидера, като законодателя планува до 3 година затвор и санкция.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР